Začíná nám sezóna třešní a my se už teď těšíme na všechny recepty, které Vám z nich představíme. V dnešním článku můžete najít první z nich.
Co budeme potřebovat?
- 2x tvaroh
- 1 hrnek hladké rýžové mouky
- 1/2 hrnku oleje
- 5 lžic cukru
- 2 vajíčka
- 5 lžic kakaa
- 1 vanilkový puding
- 250g třešní
Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady v těsto, které vylijeme na plech nebo do formy a nahoru naskládáme třešně. Pečeme na 180 asi 30 minut.
Dobrou chuť! 🙂
Nejčastěji jíme třešně čerstvé, ale známe z nich také kompot či marmeládu. Pokud budete skladovat třešně doma, poradíme vám, že nejlepší je v igelitovém sáčku s dírkami maximálně 1-2 dny. Nezapomeňte do sáčku udělat dírky, třešně se jinak zapaří a zkazí.